Skalerbar værdikæde

En gennemgribende optimering af værdikæden er afgørende, når man skal geare en virksomhed til en succesfuld 

og ekspansiv skaleringsstrategi.”  Trine Wenckheim

Er processerne klar til skalering af output, og kan I vækste i det tempo I kan se markedet og produktet er klar til? 

Gennem vores erfaring fra vækstvirksomheder indenfor high-tech engineering kan vi, efter en kortlægning af virksomhedens eksisterende niveau, komme med en plan for, hvor der skal optimeres, for at en vækst i værdikæde kan ske hurtigt og sikkert. 

Processerne i en virksomhed som ønsker at skalere deres værdikæde, er ofte ikke helt klart defineret, og der bruges for lang tid på uproduktive opgaver. Ligeledes mangler der ofte fokus på at ensartet processer gør det langt nemmere at få nye medarbejdere on-boarded og produktive hurtigt med færre fejl. Det er vigtigt i alle virksomheder der ønsker at skalere. 

Vi har mange års erfaring med inddragelse af leverandører i produktionsmodningen og screening af leverandørernes evner i relation til skalering.  

En vurdering af virksomhedens egenproduktionsniveau giver ofte gode informationer omkring hvilken type af leverandører man skal samarbejde med, ligesom det bliver afklaret på hvilket produktionsniveau virksomheden er bedst tjent med at have for at kunne skalere i den forventet hastighed. 

Kontakt:

Trine Wenck Von Wenckheim:
trw@eruption.dk
tlf. +45 28892970

 

Vi møder gerne op til uforpligtende sparring eller inspiration, og drøfter mulighederne for at der kan skabes værdi i jeres organisation.

Kontakt os

Vi er altid klar til et uforpligtende møde. Du er også velkommen til at skrive til os for yderligere oplysninger.

bde@eruption.dk   +45 24237530

trw@eruption.dk    +45 28892970