Projektledelse

- Succes fra start

Projektledelse – Succes fra start 

Mange virksomheder og organisationer oplever massive tab af tid og ressourcer i forbindelse med mangelfuld projektgennemførelse.  

Få fremdrift fra starten – Har I brug for en god start på et projekt, kan vi enten drive projektet sammen med jeres team, eller vi kan supportere jeres projektleder til at lykkedes med projektet.

Vi tilbyder gennemførelse af et projektforløb specifikt designet efter organisationens behov og udfordringer, både for projektledere og supporterende projektfunktioner, herunder chefgruppen.  Vi tilbyder også at designe jeres eget projekttrænings forløb, med implementering af en sund og effektiv projektleder kultur. Gerne understøttet af et executive projektlederforløb, der sikrer at direktion og ledelse understøtter og forstærker effekten. Super effektivt, og giver god kultur og energi.

Er projektet kørt af sporet- Vi kender det. Det tager længere tid, teammedlemmer mister motivationen, planen er skredet. Kom tilbage på sporet ved at vi hjælper jer.

Værktøjskassen hos os rummer projektledelse af tunge tekniske projekter, projektledelse af forandringsledelsesprojekter, ERP implementeringsprojekter, R&D projektledelse, Projektledelse af optimeringsprojekter i organisationen og mange andre.

Vi tilbyder hands-on support til:

  • Projektplan med milestones, ressourcer
  • Sikre timeline
  • Sparring på risks
  • Etablere projektkultur og struktur
  • Udarbejdelse af projektbudget
  • Etablering af projektorganisation og team.
Kontakt:

Trine Wenck Von Wenckheim:
trw@eruption.dk
tlf. +45 28892970

Vi møder gerne op til uforpligtende sparring eller inspiration, og drøfter mulighederne for at der kan skabes værdi i jeres organisation.

Kontakt os

Vi er altid klar til et uforpligtende møde. Du er også velkommen til at skrive til os for yderligere oplysninger.

bde@eruption.dk   +45 24237530

trw@eruption.dk    +45 28892970