Forandringsledelse

Forandringsledelse

Når organisationen og medarbejdere skal vendes i en ny ønsket retning, er I ikke engang halvvejs i mål, trods det gennemarbejdede, og genialt perspektiverede og analyserede beslutningsoplæg. Vejen til at organisation og medarbejdere både har ejerskab og fælles forståelse for vejen, og den ønskede retning er fyldt med faldgruber, tilbageløb og udløser ofte ressourcekrævende frustrationer. 

Planen og retningen bliver aldrig bedre end evnen til at føre den ud i livet. Derfor er forandringsledelse en altafgørende disciplin i alle forbedringer, optimeringer og ændringer. Det bedste er naturligvis at have det inde som en del af processen fra den spæde opstart, for herigennem at gøre organisationen bekendt med hele værktøjskassen og forudsætningerne bag de nye tiltag. Det næstbedste er at have fokus herpå, når det er tiden til at organisationen skal kunne performe på de nye tiltag. 

Kontakt:

Bettina Eriksen
bde@eruption.dk
Tlf +4524237530

Vi møder gerne op til uforpligtende sparring eller inspiration, og drøfter mulighederne for at der kan skabes værdi i jeres organisation.

Kontakt os

Vi er altid klar til et uforpligtende møde. Du er også velkommen til at skrive til os for yderligere oplysninger.

bde@eruption.dk   +45 24237530

trw@eruption.dk    +45 28892970