Organisationsudvikling

Det er indlysende at organisation og samspil i organisation skal skabe det bedste flow i den samlede værdikæde i forhold til understøttelse af strategi.  

Men i takt med at en virksomhed forandrer sig, eller konditionerne for virksomheden forandrer sig, så forandrer de organisatoriske behov sig tilsvarende. Dårlig organisatorisk performance, får ofte virksomheder til at gribe til kulturforbedrende tiltag, ledelsesudvikling, feedback kultur etc. Men ofte er det den organisatoriske struktur og designet af roller og samspil, der har overlevet sig selv på grund af ændringer i virksomhedens forretningsmæssige diversitet, størrelse, eller forandringshastighed.  

Her vil det være mere effektivt at indlede med at arbejde med design og struktur, hvorefter det vil give mening at arbejde med udvikling af medarbejdernes performance i den nye struktur. 

Organisationsudvikling kan også tage sit afsæt i at optimere eksekveringen af nye strategier, håndtering af nye markeder, eller værdikædeoptimering, med anvendelse af f.eks. digitalisering i nye forretningsmodeller.  

Det kan også være nødvendigt at coache organisationen og optimere samspil for forbedret ejerskab og forståelse for et redefineret fokus, prioritering og sammenhæng. 

 

Kontakt: 

Bettina Eriksen
bde@eruption.dk
Tlf +4524237530

Mads Graves
mgl@eruption.dk
tlf +4540310575

Vi møder gerne op til uforpligtende sparring eller inspiration, og drøfter mulighederne for at der kan skabes værdi i jeres organisation.

Kontakt os

Vi er altid klar til et uforpligtende møde. Du er også velkommen til at skrive til os for yderligere oplysninger.

bde@eruption.dk   +45 24237530

trw@eruption.dk    +45 28892970