Digital transformation

Mange virksomheder oplever en helt ny intensitet i forandringer forårsaget af de helt store drivere indenfor digital transformation og bæredygtighed.  

I større og større omfang opstår behovet for hurtigt at udvikle virksomhed, organisation og medarbejdere på grund af pludseligt bortfald af marked, eller leverandører der med ny teknologi får mulighed for at bevæge sig højere op i værdikæden. Det sker også hurtigere og hurtigere, at nye teknologier gør virksomhedens eksisterende portefølje overflødig eller uønsket på grund af miljømæssige påvirkninger. Med andre ord, så er den teknologiske og digitale udvikling sammen med bæredygtighedsagendaen, tre af de helt store drivere til at virksomheder i højere grad tvinges ud i store forandringer 

For eksempel kan miljømæssige hensyn have sat en ændring af materialevalg i gang længere nede i en industriel værdikæde med indflydelse på virksomheden højere oppe i værdikæden. Det kan medføre at forretningsmodel eller produktionsapparat pludselig er irrelevant. Eksemplerne er talrigeBevægelserne rummer ikke kun udfordringer, men også store muligheder. Det kan derfor være fornuftigt at få gennemgået virksomhed og dennes omverden igennem i sømmene for udfordringer og muligheder og organisatorisk parathed i forhold til digital transformation og bæredygtighed. 

Vi møder gerne op til uforpligtende sparring eller inspiration, og drøfter mulighederne for at der kan skabes værdi i jeres organisation.

Kontakt os

Vi er altid klar til et uforpligtende møde. Du er også velkommen til at skrive til os for yderligere oplysninger.

bde@eruption.dk   +45 24237530

trw@eruption.dk    +45 28892970